Datum objave: 13. Veljača 2023

PROMETNE NESREĆE / U dvije prometne nesreće zbog nepažnje i prebrze voženje teže su ozlijeđeni vozač mopeda i vozač automobila.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U dvije prometne nesreće koje su se dogodile proteklog vikenda priopćila je Policijska uprava šibensko – kninska, teže su ozlijeđene dvije osobe. Riječ je o vozaču mopeda i vozaču automobila.
Do prometne nesreće u kojoj je ozlijeđen 36-godišnji vozač moped došlo je zato što vozač osobnog automobila Alfa Romeo šibenskih registarskih oznaka, želeći s glavne dvosmjerne prometnice skrenuti ulijevo na parking, nije propustio sva vozila iz suprotnog smjera te je na njega naletio vozač mopeda. Prilikom pada vozač mopeda je teže ozlijeđen i zadržan je na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku. Protiv vozača osobnog automobila podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.
U prometnoj nesreći koja se 11. veljače oko 23 sata dogodila u Danilo Birnju teže je ozlijeđen 36-godišnjak. Do te prometne nesreće je došlo kada je zbog prevelike brzine vozač u zavoju izgubio nadzor nad vozilo, prešao u suprotnu traku te potom izletio s ceste i udario u zid kuće uz cestu. Zbog zadobivenih ozljeda vozač je prebačen na liječenje u opću bolnicu Šibenik gdje je i zadržan. Protiv njega je podnesen Obvezni prekršajni nalog.

Iz kategorije: Crna kronika