Datum objave: 31. Svibanj 2023

PRISJELA IM PROSLAVA TITULE PRVAKA / U Unešiću se potukli oko podjele besplatne pečene janjetine i pozicija mesa

Diana Ferić
Diana Ferić

Tučnjava je izbila na fešti kojom su u Unešiću slavili titulu prvaka 3.HNL jug nakon završetka nogometne utakmice između unešićke Zagore i Splita. Intervenirala je policija.

U Policijskoj postaji Drniš u tijeku je kriminalističko istraživanje povodom događaja u Unešiću od 27. svibnja u večernjim satima kad je došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane više osoba, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske. Momci su se potukli oko besplatnog mesa kojim je domaćin htio počastiti okupljene.

“Do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je, nakon nesporazuma oko raspodjele mesa kojim je nogometni klub častio navijače i goste nakon promocije u viši rang natjecanja, 64-godišnjak vrijeđao 58-godišnjaka koji je dijelio meso. Nakon vrijeđanja je izbio tjelesni sukob između više osoba u kojem su 58-godišnjak i 56-godišnjak udarali 64-godišnjaka koji je zadobio lakše tjelesne ozljede”, kaže Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko – kninske.
Dvojica osumnjičenika, 58-godišnjak i 56-godišnjak, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda, su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.
Također protiv još četiri osobe, starosti 31, 46 i 56 godina  te 64-godišnjaka zbog kojeg je započelo narušavanje, podnesen je Optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
Kriminalističko istraživanje se nastavlja, priopćili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.
Iz kategorije: Crna kronika