Head 08
Datum objave: 30. Kolovoz 2021

ROCK ZA KRAJ LJETA / Udruga PARK dovodi u Šibenik u jednom vikendu Baru i Urbana

Diana Ferić
Diana Ferić

Koncerti ovogodišnjih glazbenih projekata Kulturaljka 2021 i Regius Mini Break održat će se 17. i 18. rujna 2021. na lokaciji Hala Šibenik

Dvodnevni glazbeni program imena Vikend Muzika tako, u petak 17.9. u sklopu projekta Kulturaljka 2021 donosi nastup benda Urban & 4, a u subotu 18.9. u sklopu projekta Regius mini break #2 nastupaju Goran Bare & Majke.

RIJEČ JE o tradicionalnim šibenskim glazbenim projektima kojima je ovo jedanaesta godina održavanja u nizu. Zbog restrikcija usred pandemije bolesti COVID-19 i ove godine oba su projekta prebačena iz svojih originalnih datuma u novi rujanski termin.

- Ovo je druga godina za redom da u nemogućim uvjetima ipak uspijevamo održati naša dva najveća godišnja projekta živima. Kulturaljka je trebala biti na proljeće, a Regius je trebao otvoriti treću sezonu Martinske, ali zbog već dobro poznatih razloga, prebacili smo termine za rujan i spojili u jedan vikend. Taj koncept se pokazao sjajnim prošle godine, kad smo isto tako krajem rujna u Hali Šibenik napravili završetak glazbene sezone za pamćenje. Nastupi Urbana i Bare i ove godine na najbolji mogući način zatvorit će ljetnu koncertu sezonu u Šibeniku – najavljuje Igor Bergam ispred PARK organizacije.

Podsjetimo, Hala Šibenik od prošle godine funkcionira kao novi gradski koncertni prostor. Inače radi se o bivšoj garaži za vojna vozila koja nije bila u funkciji od 90-ih a nalazi se na prostoru bivše vojarne Bribirskih knezova na samom rubu Šibenika. Intervencijom PARK-a ta derutna ali itekako potentna lokacija pretvorena je u pravu koncertu dvoranu u kojoj su prošle godine nastupali Let 3, TBF i Daleka Obala.

Povoljne i ograničene ulaznice u pretprodaji za oba dana koncerta po cijeni od 150 kuna u prodaji su na Entrio online sustavu (https://bit.ly/Urban_Bare) i Entrio prodajnim mjestima (http://bit.ly/EntrioOutlets), kao i u šibenskim caffe barovima Baldekin, Bono i Azimut. Na ulazu će se prodavati samo jednodnevne ulaznice po cijeni od 100 kuna. Valjane COVID potvrde osiguravaju ulaz na koncert, a brzo antigensko testiranje bit će organizirano na samoj lokaciji, poručuju organizatori.

Vikend Muzika organizira se u suradnji između šibenske PARK organizacije i glazbene medijske platforme muzika.hr

Iz kategorije: Glazba & Spektakli

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3