Datum objave: 09. Ožujak 2022

GLAZBA /Deseti Regius Festival objavio prva imena koja nastupaju ovog ljeta u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Regius Festival udružio se u povodu desetogodišnje obljetnice s glazbenom platformom muzika.hr panosi naziv REGIUS x MUZIKA.

Festival će se održati prvog vikenda u srpnju, 8. i 9. srpnja, uz plažu Martinska nasuprot Šibenika, a danas je objavljen prvi val imena koji nastupaju na dvije pozornice.

Tako ćete na ovogodišnjem REGIUS -u gledati i slušati kultni etno psihodelični sastav Kries kao jedan od najboljih festivalskih bendova kod nas uopće, vođe domaće trap scene KUKU$, vlasnika najboljeg rap albuma prošle godine Gršu, vlasnika najboljeg rap albuma ove godine Boru Balboa kao i provjerenu festivalsku atrakcija RØLØ.

Organizatori iz PARK kolektiva najavljuju da će ove godine lineup biti složen od kombinacije aktualnih traženih imena i provjerenih odličnih live actova s obziroma na to da se festival prvenstveno radi za publiku.

Novost je da ćemo ove godine povodom desete obljetnice festa po prvi put imati dvije velike bine koje će biti podijeljene na provjerene gitarske bendove i na aktualne rap/trap izvođače. Kurator programa je Edo Plovanić koji je na samom izvoru trendova i barata s infosima što se najviše sluša i što je trenutno najbolje na regionalnoj sceni. Svakako, očekuje nas puno puno dobre muzike ove godine na desetom Regiusu”, otkriva Igor Bergam iz organizacijskog tima festivala.

Na REGIUSU se očekuje više od trideset izvođača, a po prvi puta, a po prvi put taj će festival biti otvoren velikim koncertom na tvrđavi vv. Mihovila, 7. srpnja, o čemu će javnost biti na vrijeme obaviještena.

Posebnost festivala je i besplatni kamp u gustoj borovoj šumi, smješten uz skrivene plaže koji uz glazbeni i popratni sadržaj čini Regius logičnim izborom za vikend na moru.

Prve “Blind” ulaznice su odavno rasprodane, u tijeku je pretprodaja ulaznica koje se mogu kupiti preko Entrio online sustava i njihovih prodajnih mjesta po cijeloj HR. Svi oni koji su ulaznice kupili za odgođeni festival prošlo ljeto te nisu zatražili povrat, njihove ulaznice vrijede i za ovu godinu festivala.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3