Datum objave: 08. Travanj 2023

ZABAVA U TUNELU NA DVIJE POZORNICE / Večeras će zasvirati odlični Scheva koji se nedavno vratio iz SAD-a odakle je dovukao impozantnu količinu glazbe

Diana Ferić
Diana Ferić

Dvodnevna vikend zabava u šibenskom  Tunelu uz brojne izvođače na dvije pozornice organizirana je za ove blagdane. Sinoć su na glavnom stageu nastupili Carnero i Petar Dundov, mladi vodički DJ sa zagrebačkom adresom, rezidenturom u Mastersu koji je za ovo ljeto dobio pozivnicu za Dekmantel i legendarni Petar Dundov, hrvatski DJ svjetske klase koji redovno svira i producira na globalnoj razini.

Na drugom kraju Tunela Santiago Batacosta i njegov gost Xponat istovremeno su otvarili Subliminal stage, podij na mjestu s kojeg je prije šest godina i započeo ples u podzemlju Mandaline.

Na istoj poziciji danas će zasvirati odlični Scheva koji se nedavno vratio iz SAD-a odakle je dovukao impozantnu količinu muzike, ASU koji pripada odličnom zagrebačkom Volta kolektivu i Tabula, Dorian Gray među DJ-ima kojemu su nebesa podarila masu talenta za glazbeni, ali i vizualni art. 

Na pozornici na kojoj su vas sinoć rasplesati Luka i Petar, u subotu je all night long She J, artistica Štraca i glavni kotul Tunela. Na programu je, naravno, #MuzikaZaSve na koju se već naveliko plesalo proteklih mjeseci jer to je muzika koju vole i slušaju svi, a ne može se čuti gotovo nigdje. Ulaz je slobodan.

A klub radi sve do šest ujutro, na dvije pozornice.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli
Označeno u: