Datum objave: 24. Lipanj 2023

ŠIBENSKA NOĆ / Dvostruki program u Azimutu - na Green stageu DJ - evi, a u klubu glazba s vinila

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenik se sprema za jednu od dvije najluđe noći u godini. Jednu dijeli s ostatkom svijeta, onu u noći 31. prosinca, a jednu ima samo Krešimirov grad, a to je noć otvaranja Međunarodnog dječjeg festivala koja ubrzo nakon program za najmlađe postaje vrijeme za odrasle.

Šibenska noć večeras svoj vrhunac ima ispred nezavisnog kulturnog centra Azimut na šibenskoj rivi gdje od 22 sata za ekipu iz grada i posjetitelje glazbu biraju Azimutovi DJ residenti – Stipe Jazzy Širinić i Andrija Bakula Bake ispred kluba i Project 33/45 u klubu.

WIN WIN KOMBINACIJA

Šibenska fešta kao uvod u otvaranje Međunarodnog dječjeg festivala zasigurno je najveći šibenski brend zadnjh pet – šest desetljeća. Vjerojatno u zadnjih nekoliko naraštaja ne postoji netko tko je to doživio, a da nije ponosan što je barem u jednom trenutku bio dio te predivne priče. Odabrati Azimut kao lokaciju za feštanje je svakako win – win kombinacija. Sam Azimut u sklopu svog raznovrsnog programa ima podosta događanja vezanih za najmlađe naraštaje tijekom cijele godine, tako da će ova noć biti samo „cherry on the top” cijele te priče. Uz izvrstan glazbeni odabir mojih kolega, zabava je zagarantirana”, priznao je Nino Rak, polovica Projecta 33/45 koji večeras glazbu s vinila pušta u Azimutu.

Vani na green stageu – najpoznatijoj zelenoj pozornici na Jadranu, Šibenčane i goste grada rasplesat će legenda šibenske DJ scene, Stipe Jazzy Širinić i Andrija Bakula DJ Bake koji je potvrdio raniju tvrdnju Nina Raka o naraštajima Šibenčana koji na Šibensku noć doživljavaju na poseban način.

Šibenskoj noći se veselim jednako kako sam se veslio kao dijete i tinejdžer. Noć je to kad šibenska riva potpuno zaživi te dobije poseban šušur i glazbu iza svakog kantuna. Vidimo se ispred Azimuta uz glazbu sa svih strana svijet”, poručio je DJ Bake.

Program počinje u 22 sata i što god izabrali, zabavu na otvorenom ili zatvorenom – ne možete pogriješiti.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli