Datum objave: 30. Prosinac 2023

GLAZBENA POSLASTICA / Zajednički blagdanski koncert Kola i ŠNG -a oduševio i rasplesao Šibenčane

Diana Ferić
Diana Ferić

ŠPD Kolo i Šibenska narodna glazba darovali su sinoć Šibenčanima još jedan blagdanski koncert za pamćenje pod nazivom Jingle Bell Rock. Nastupili su na trgu između Gradske vijećnice i katedrale, a u povodu 120. obljetnice prvog zajedničkog koncerta.

Na pozornici je bilo više od 100 glazbenika. Trg je bio prepun. Mnogi su cupkali u ritmu glazbe. Tim koncertom otpočelo je odbrojavanje do završetka ove godine i šibenski program 321 ispred Katedrale.

U subotu 30. prosinca trg ispred katedrale pretvara se u ogroman plesni podij na kojem publika pleše uz uzbudljivi, prepoznatljivi spoj elektroničke glazbe, jazza i tradicionalnog swinga u režiji austrijskog DJ-a Parova Stelara. Stelaru će se na pozornici u Šibeniku pridružiti vrhunski glazbenici, dok je za warm up zadužen El Siciliano, Stelarov službeni DJ na turnejama, a noć će završiti uz zagrebačkog DJ-a Antonia Zuzu.
Veliko finale 321 FESTA ispred katedrale nastup je dvojca Stereo MC's! Četiri godine nakon upečatljivog nastupa s kojim je publika u Šibeniku dočekala 2020. godinu, jedan od najdugovječnijih hip-hop dance electronic sastava koji čine Rob Birch i Nick Hallam, spreman je za novu rundu novogodišnjeg partyja! Za warm up i aftershow u najluđoj noći zadužen je pak DJ Felver.

FOTO: Facebook Adventura

Iz kategorije: Glazba & Spektakli