Datum objave: 16. Veljača 2024

VEČERAS U AZIMUTU / Šibenski tročlani bend Misericord nastupa prvi put pred šibenskom publikom

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenski bend Misericord nastupa večeras, 15. veljače u klubu Azimut u Šibeniku i to im je prvi koncert pred domaćom publikom. Koncert počinje u 21.30.

Članovi tog benda su Ante Mešin (gitara / vokal / klavijature), Ivan Šimić (bubnjevi) te Damir Županović (bas gitara / klavijature).

Glazba nije strogo žanrovski određena”, kaže Mešin, dodajući da je to kombinacija gothic rocka osamdesetih, alternativnog rocka devedesetih progresivnog rocka sedamdesetih. „Bend je zapravo mješavina naših dosadašnjih radova i predstavlja stil u kojem smo se našli i koji ćemo ubuduće gurati”, dodao je frontman benda.

U klubu Azimut Misericorde će imati prvi koncert u Šibeniku, a drugi uopće jer prvi put su pred publikom svirali u Skradinu gdje su upali u zadnji tren kao zamjena zbog čega nsiu stigli odraditi zasluženu promociju koncerta.

Ovdje nam je Hrvoje izašao u susret. Imamo taj EP koji bismo htjeli predstaviti. Mislim da nas ljudi poznaju na šibenskoj sceni i da će svi biti znatiželjni čuti o kakvom se zvuku radi. Neki su već upoznati s EP-jem pa će htjeti čuti kako to zvuči uživo”, iskren je Mešin.

Dobra vijest je da će svi koji dođu na koncert pri plaćanju donacije zauzvrat dobiti upravo pristup EP-ju”The Ones Left Behind” koji će promovirati iste večeri na koncertu, a za kojeg Mešin tvrdi da i vizualno izgleda odlično.

Dakle, vrata Azimuta u petak se otvaraju u 20 sati. Iduću subotu, 24. veljače, u sklopu programa „Nevidljiva scena” u Azimut stiže Igralom. Ulaznice se mogu kupiti online u sustavio Entrio.hr.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli