Datum objave: 20. Travanj 2014

Kulturaljka: M.O.R.T. zagrijali, Pipsi prodrmali, Brkovi doveli do usijanja

Nina Medić
Nina Medić

Ovogodišnja Kulturaljka ispunila je očekivanja okupivši velik broj mladih Šibenčana, a vojarna Bribirskih knezova tako je sinoć još jednom bila nezaobilazno mjesto za one željne dobre glazbe.

Nastup sinjskog punk blues rock benda M.O.R.T. popratila je poprilično malobrojna publika, ali do dolaska Pips Chips & Videoclips već se zagrijala te se prostor hangara polako ispunio. Zagrebački sastav predvođen Ripperom ni ovaj puta nije razočarao svoje fanove. Iako su Šibenskoj publici odsvirali i stvari s najnovijeg albuma 'Walt', najbolje su ipak prošli hitovi sa starih albuma, koji su izazvali najveće oduševljenje.

Po dolaska Brkova atmosfera u hangaru dosegla je vrhunac, te su pjesmuljci Brkova, koji kao da su skladani za one koji vole cajke ali se toga srame, rasplesali i one najpasivnije u publici. Osim zaraznih pjesama, publiku je svojim inspirativnim monolozima između pjesama, zabavljao i frontmen Brkova.

Tako je Šibenska udruga P.A.R.K. svoje sugrađane opet počastila dobrom svirkom u sklopu Kulturaljke 2014. Napomenimo kako su se na ulazu i sinoć prikupljali potpisi potpore za dobivanje prostora za kreativno izražavanje mladih u Šibeniku. Nadamo se da će uspjeti u svojim nastojanjima jer su večerašnjim programom pokazali samo djelić onoga za što su sposobni.

Iz kategorije: Kultura