Datum objave: 19. Prosinac 2015

Udruga P.A.R.K. slavi peti rođendan i priprema zanimljiv program u klubu Azimut

Šibenik News
Šibenik News

 

Udruga P.A.R.K. u subotu 26.12. u klubu Azimut slavi svoj jubilarni peti rođendan. Na slavlju nastupa nagrađivana zagrebačka kantautorica Sara Renar u pratnji klavijaturiste Zdeslava Klarića. Svirat će materijal s posljednja dva albuma, a moći će se čuti i nekoliko novih stvari koje će po prvi put predstaviti šibenskoj publici. Za after party nakon koncerta bit će zadužen DJ Kugloff aka Stora koji će publiku zabavljati kultnim soundtrackovima, muzikom iz reklama, radio i MTV hitovima, post punkom, hip hopom, alter rockom i tako u nedogled.

Svi posjetitelji moći će pogledati i zanimljivu i raritetnu izložbu plakata svih dosadašnjih manifestacija u organizaciji Udruge P.A.R.K.


Rođendanski party počinje u 23 sata a ulaz se naravno ne naplaćuje. Sve info pratite na Facebook eventu


Inače, Udruga P.A.R.K. (Pokretači alternativnog razvoja kulture) nezavisna je, neprofitna i volonterska udruga za mlade sa sjedištem u Šibeniku. Osnovana je u prosincu 2011. godine s ciljem stvaranja prostora za razvoj alternativnog i nezavisnog umjetničkog izražavanja; poticanja pojedinca na uključivanje u društvene aktivnosti, unapređenja međuljudskih odnosa te promicanja vrijednosti civilnog društva.

Vrijedni volonteri Udruge P.A.R.K. kroz proteklih pet godina organizirali su mnoštvo kulturnih, glazbenih i zabavnih manifestacija. Time su podigli kulturni život grada Šibenika na veću razinu, uključili veliki broj mladih i talentiranih pojedinaca u društveni život i promovirali kulturu nenasilja i tolerancije među mladima.
 

Video

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3