Datum objave: 23. Veljača 2016

Na rubu znanosti ispod Trga Četiri bunara - Krešimir Mišak gostuje u Azimutu

Šibenik News
Šibenik News

Kulturna udruga Fotopoetika i caffe bar / noćni klub Azimut nastavljaju zajedničku priču nastalu u prosincu 2015. godine u Šibeniku. Riječ je, naravno, o Sajmu riječi, ritma i druženja – programu koji će se održavati sigurno jednom mjesečno, a prvi u goste dolazi ni manje ni više nego Krešimir Mišak, poznato tv lice, novinar, pisac i glazbenik. Ime koje intrigira.

 

Krešimir Mišak, autor poznatih romana poput 'Dečki, odjebite u skokovima' ili, pak, 'Sve piše u novinama (…a ponešto i ne) gostovat će u Šibeniku 18. ožujka (petak), a o svom djelu, radu i razmišljanjima pričat će s moderatorom, kolegom novinarom Markom Podrugom.

 

 

- S obzirom na odlične reakcije na Sajam riječi, ritma i druženja onih prvih dana u prosincu lani i zbog činjenice da kvalitetnih programa ionako nedostaje u Šibeniku, jedino logično bilo je nastaviti raditi i dalje. Bolje vrijeme za početak nismo mogli izabrati od proljeća kada se sve budi pa tako i raspoloženje cvjeta, spremniji smo i otvoreniji za neka nova saznanja zbog čega se Mišak kao gost koji će otvoriti novu sezonu Sajma u Azimutu odlično uklopio u cijeli koncept – poručuju iz Fotopoetika, suorganizatora SRRD-a.

 

Razgovor s Mišakom zadovoljit će onu 'riječ' u nazivu Sajam, njegov bend Hakuna Matata koji dolazi s njim i koji će nastupiti iste večeri zadovoljit će onaj 'ritam' u eventu, a sve skupa zaokružit će 'druženje'.

 

Početak programa je 21 sat, a sve novosti zainteresirani mogu pratiti putem Facebook stranice Fotopoetike.
 

Iz kategorije: Kultura