Datum objave: 25. Ožujak 2016

'Dalmatinska vila' Marka Škugora jedan od top četiri najprodavanija albuma

Šibenik News
Šibenik News

Glazbeni znalci zasipaju ga komplimentima poput nadimka 'hrvatski Jose Carreras', šibenski slavuj, najbolji mladi tenor, a ako ste ikada čuli kako pjeva, znate da Marko Škugor te epitete itekako zaslužuje.

 

Mladog Šibenčanina krasi izniman glas, ali ga iz mnoštva izdvaja i velika ljubav prema glazbi te posvećenost pjevanju koja je očita na svakom njegovom nastupu.

 

Marko je zato ponovno pozvan da sudjeluje na koncertu 'Klape u Lisinskom' 4. travnja gdje će nastupiti kao gost i član 'Tri tenora' uz Marka Pecotića i Eduarda Šegotu.

 

- Iznimna mi je čast opet biti gost na tom spektaklu, obzirom da sam i prošle godine bio gost uz Tedija Spalata. Najdraži su mi nastupi i susreti s publikom. Lijepo su me prihvatili i jako sam im zahvalan na tome, kazao je Marko koji je upravo izdao i svoj album prvijenac 'Dalmatinska vilo'.

 

Da je riječ o uistinu izvrsnom albumu dalmatinske glazbe govori i činjenica da je ovog tjedna 'Dalmatinska vilo' ušao na listu najprodavanijih albuma u Hrvatskoj i to izravno na visoko četvrto mjesto!

 

- Posljednji singl 'Srce južnjačko' dobro je prihvaćen i od publike i od radijskih urednika i po meni ima najveći potencijal od svih pjesama na albumu. Sljedeća pjesma koju planiram je jedno veliko iznenađenje, jer je u pitanju duet s jednom istinskom legendom, ali neka to zasada ostane tajna, kazao je zagonetno Marko.

 

Do objave dueta koji će sasvim sigurno nadmašiti očekivanja Markovih fanova, u njegovim pjesmama 'Dalmatinska vilo', 'Oće duša vanka tila', 'Devet slova jedne riči', 'Zlato moje' i mnogim drugim Markovim uspješnicama možete uživati uz album 'Dalmatinska vilo' koji je dostupan u CD shoppovima i na web-shopu Scardone.

 

Ovog ljeta pred Markom je 40-ak nastupa, od čega izdvajamo: 21. srpnja Trsatska Gradina u Rijeci, 4. kolovoza Gradina u Solinu te 9. kolovoza Kula Kamerlengo u Trogiru. 

Iz kategorije: Kultura