Datum objave: 30. Travanj 2016

VIDEO: Epitet koncerta mjeseca u Azimutu nose odlični Pridjevi

Šibenik News
Šibenik News

Koncert supergrupe Pridjevi koji se s nestrpljenjem iščekuje ove subote, 30. travnja, s početkom u 23 sata, s razlogom nosi epitet koncerta mjeseca u Šibeniku.

Najavljeno drugo gostovanje Pridjeva u Krešimirovom gradu bit će u klubu Azimut, na adresi Obala palih omladinaca ili još jednostavnije ispod stepenica glasovite katedrale sv. Jakova, a najvažnije što se mora znati jest da je ulaz besplatan.

Ono što Pridjeve čini supergrupom, osim činjenice da su autori super glazbe, jest i to što je bend sačinjen od odličnih glazbenika koje smo imali i još uvijek imamo priliku slušati u njihovim matičnim sastavima ili samostalno.

 

Oni su, redom: poznata kantautorice Nina Romić, Ivana Picek , Dino Santalez (inače, idejni tvorac ovog super projekta te član nekadašnjeg benda East-Ra), Ivan Levi Levačić (After je bolji od Party ili ABOP), Erol Zejnilović (Kries) te Andrija Santro (Bamwise).

 

- Nakon što su prošle godine u sklopu Super Uho festivala bacili publiku u kolektivni trans i održali jedan od najupečatljivijih nastupa na festivalu, konačno nam se ostvarila želja te se veseljem najavljujemo njihov koncert – poručuju iz Azimuta.

 

Ono što spremaju za šibensku publiku ne razlikuj se mnogo od onog što je slušala publika diljem Lijepa Naše, ali sa svakim novim koncertom sve su uigraniji, uvježbaniji pa s dobro zagrijanim prstima nema sumnje da će Pridjevi opravdati epitet koncerta mjeseca na kojem ćemo poslušati stvari s njihovog istoimenog albuma prvijenca koji su snimili za američki label Trouble in Mind Records.

 

Zašto ih nazivaju supergrupom psihodeličnog, a opet zaraznog pop zvuka provjerit ćemo već ove subote, 30. travnja, u legendarnom inkubatoru redovito odličnih projekata i ništa manje kvalitetnijih koncerata, u šibenskom Azimutu.

 

 

Foto:Marco Valva 
 

Video

Iz kategorije: Kultura