Datum objave: 04. Svibanj 2016

Bang Bang, bend Šibenčanke Lare Antić, najavljuje novi album

Šibenik News
Šibenik News

Nakon što je s pjesmom ˝Ne zaboravi me˝ predstavljen i posljednji singl s albuma ˝Bez obzira na sve˝, zagrebačka grupa (sa Šibenčankom na mikrofonu) Bang Bang predstavila je novi singl ˝Stranci˝ s kojim najavljuju i rad na drugom studijskom albumu. 

 

- Pjesmom ˝Ne zaboravi me˝ zatvorili smo prvo poglavlje Bang Bang-a i najavili neke nove glazbene avanture koje možete očekivati na drugom albumu. Kao i do sada, i u ovoj pjesmi koketiramo s različitim, nama novim zvukovima, ali smatram da i dalje Bang Bang potpis ne gubi na svojoj autentičnosti - dodao je autor i frontmen benda Hrvoje Prskalo.

 

-  ˝Stranci˝ donose ljubavnu priču para čiji odnos nakon nekog vremena postaje sve hladniji i isprazniji. Na žalost, ili na sreću, i sama sam proživjela slične situacije pa mi emotivno i nije bilo teško ući u ovu pjesmu. Dapače, takve teme i 'zadatke' doživljavam kao veliki pjevački i interpretacijski izazov, a takvih izazova na sljedećem albumu neće nedostajati - komentirala je pjevačica benda, Lara Antić.

 

Kao i sve pjesme Bang Bang-a, ˝Strance˝ autorski potpisuje Hrvoje Prskalo, dok je u aranžmanu sudjelovao i ostatak benda.

 

Singl uskoro očekuje i video spot u produkciji Ljube Zdjelarevića i Raula Brzića, s kojima bend surađuje i na zadnja tri singla.

 

Podsjetimo, Bang Bang je 2015. godine osvojio nagradu Porin u kategoriji ˝Najbolji novi izvođač˝, te još nekoliko prestižnih nagrada među kojima valja istaknuti nagradu „Music pub Zlatka Turkalja“ za najbolji album 2015. godine. 

 

Bang Bang zadnji put u Šibeniku slušali smo u prosincu 2015. godine kada su nastupili na kraljevskom dvoru u sklopu božićno - novogodišnjeg programa Advent u Šibeniku.

Iz kategorije: Kultura