Datum objave: 10. Svibanj 2016

VIDEO: Pogledajte što su Slonovi za Mnoge Druge kojim bend najavljuje album

Šibenik News
Šibenik News

Bend šibenskog bubnjara Mirka Burazera, odnosno zagrebački bend Mnogi Drugi ima spot za novu pjesmu 'Slonovi' kojom najavljuju svoj album prvijenac. 

 

Inače, riječ je o pjesmi i pripadajućem video spotu koji je prikaz današnje realnosti gdje je važnije društveno odobravanje i popularnost od vlastite osobnosti i stava. Sveprisutni lajkovi kao da su postali moderna valuta vrijednosti i kvalitete, dok zapravo jako često predstavljaju isforsiranost i prosječnost.

 

- Anita Nadj, režiserka videospota, pokušava prikazati samoću i stanje konzumenta TV i Internet sadržaja i njegov put prema dolje. Kristijan Krežić sjajno je utjelovio (anti)junaka, dok je nikad izgrađena Sveučilišna bolnica savršeno dočarala ambijent i atmosferu pjesme - objasnili su momci iz benda.

 

Mnogi Drugi sedmeročlani je bend iz Zagreba. U protekle dvije godine održali su 50-ak koncerata po Hrvatskoj od kojih treba istaknuti nastup na prošlogodišnjem InMusic festivalu na glavnoj pozornici, koncert s Drvoredom u velikom pogonu Tvornice kulture te nastup s kultnim Antenatom u Vintage industrial baru.

Akustične gitare, čvrsta ritam i "haustorovska" brass sekcija, uz dvosmislene, bolno iskrene i šaljive tekstove pjevača Martina Mandira ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.
 

Video

Iz kategorije: Kultura