Datum objave: 21. Svibanj 2016

Ništa od skorašnjeg početka jer Deboto festival ima novi datum

Šibenik News
Šibenik News

Šibenski Deboto, festival koji spaja glazbu, vino, gastronomiju i kulturu, prebačen je u špicu sezone, od 18. - 21. kolovoza.


Znate ono kako je ljeti kosa svjetlija, koža tamnija, more toplije, piće hladnije, glazba glasnija, noći dulje i život bolji? Pa, bez duljenja, to su razlozi zbog kojih smo odlučili Deboto prebaciti na kasnije, još bolje i vremenski povoljnije datume!


Budući da nismo bili sigurni kakvo će biti vrijeme u predsezoni, a većina naših gostiju inzistirala je da, za vrijeme trajanja festivala, temperatura mora bude iznad 22 ° C, bili smo primorani Deboto prebaciti u srce ljetne sezone, od 18. do 21. kolovoza.


Datume održavanja smo promijenili, ali sve ostalo ostaje manje-više isto (vjerojatno ćete trebati sredstvo za sunčanje s većim zaštitinim faktorom).


I dalje ćemo u jedinstvenom okruženju prekrasnog Šibenika, uklanjati granice između jazza, housea, funka, elektronike, disca i hip hopa, uživati u lokalnim vinima i delicijama te širiti samo dobre vibracije.


Program Deboto festivala:


· 18. kolovoza, četvrtak
Otvorenje festivala @ tvrđava Barone


· 19. & 20. kolovoza / petak & subota
Besplatni sadržaj festivala na trgu Mala Loža, party uz zalazak sunca na obali, 'live' nastupi bendova & DJ setovi na tvrđavi Sv. Mihovila


· 21. kolovoza / nedjelja
Party na brodu, plovidba od Šibenika do Skradina, 'Deboto risotto' party zatvaranja u Skradinu


Ako vam novi datumi bolje odgovaraju, pratite nas za sve detalje:
www.debotofestival.com
www.facebook.com/debotofestival
www.instagram.com/debotofest


Napominjemo da prethodno kupljene ulaznice vrijede za novi termin. Ako ne možete na Deboto u kolovozu, molimo vas da se javite u inbox naše FB stranice kako bi se dogovorili za refundaciju troškova. 

Iz kategorije: Kultura