Datum objave: 13. Prosinac 2016

Poznato TV lice, Šibenčanin Dorijan Klarić ponovno oduševljava, ovog puta s Mannequin challengeom

Šibenik News
Šibenik News

Na zagrebačkom vidikovcu Zagreb eye okupili su se estradnjaci hrvatske glazbene industrije kako bi uveličali dodjelu priznanja za najuspješnije glazbene uratke u protekloj godini, a koja se događala pod mentorstvom Hrvatske diskografske udruge, a u suradnji s glazbenom emisijom 'Top.HR', RTL-a 2 i Deezerom.

 

Voditelj i urednik 'Top.HR-a', Dorijan Klarić, rođeni Šibenčanin, i ovog je puta osvojio sve prisutne kreativnom idejom koja je zagolicala sve uzvanike pa nisu dugo dvojili hoće li sudjelovati. Naime, budući da simpatični voditelj prati trendove, dosjetio se i, što je najbolje - uspio organizirati prvi hrvatski Mannequin Challenge s čak 120 uzvanika!

 

- Ne znam kako se to dogodilo, ali bilo je nevjerojatno! Svi smo se zabavili i nikoga nije trebalo dugo nagovarati jer svi prate svjetske i holivudske trendove pa znaju o čemu je riječ! – izjavio je šarmantni voditelj.

 

Razloga za slavlje te večeri imao je još jedan Šibenčanin, Matija Dedić. Priznanje za najprodavaniji domaći album godine pripalo je upravo mlađem Dediću za album 'Matija svira Arsena'.

 

Iz kategorije: Kultura