Datum objave: 30. Prosinac 2016

Najluđa noć u godini stiže već večeras: Oprostite se sa 2016. u ritmu Disco Gimnazije

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Počele su pripreme za večerašnje izdanje Disco Gimnazije na hodnicima stare dame (Gimnazije Antuna Vrančića). Montira se rasvjeta, postavlja se pozornica, a Darko Relja zadovoljno se smiješi jer odaziv, kaže, može ugroziti još jedino gripa, odnosno viroza.

 

- Očekujemo puno ljudi, ako ćemo suditi po komentarima na ulicama i po društvenim mrežama no bojimo se gripe. Bit će šta bog da jer ne možeš protiv prirode - poručuje Relja.

 

Treće izdanje zimske Disco Gimnazije na pragu je da preuzme epitet najluđe noći s kraja godine u Krešimirovom danu, a da je tomu tako potvrđuju i komentari Šibenčana koji se spremaju za ukupno peto izdanje glazbene poslastice otkako je ista revitalizirana u prosincu 2013.

 

- Neki su mi rekli da dolaze sa cijelom ekipom i da će to za njih biti doček. Spremaju se ponijeti rambašiće, prasetinu, francusku salatu - priča Relja, jedan od začetnika Disco Gimnazije na prijelazu sa sedamdesetih na osamdesete godine prošlog stoljeća.

 

Uz Darka Relju, glazbu bira DJ Oko i to na vinilima, a vrata Gimnazije otvaraju se od 20 sati uz donacijsku cijenu ulaznice. Rock'n'roll ritam u Gimnaziji i više je nego odlična podloga da se provede zadnji petak u prosincu i isprati 2016. u velikom stilu.

 

 

 

Iz kategorije: Kultura