Datum objave: 12. Travanj 2019

Kulturaljka se zahuktava:Večeras u Azimutu svira Ogenj, a ulaz je besplatan

Diana Ferić
Diana Ferić

Ovogodišnja, deveta Kulturaljka  bliži se svom  vrhuncu! Kultni američki bend Kultur Shock, zahvaljujući organizatorima glazbeno – kulturne manifestacije, počastit će Dalmatince jedinim koncertom u ovom dijelu Hrvatske, i to upravo u Šibeniku, 20. travnja.

 

"Prije toga našu dragu publiku čekaju  znoj i suze od plesa i smijeha uz folk punk rock bend Ogenj. Stižu iz Koprivnice bogatiji za dva Porina, a upad na  koncert koji će se održati večeras u klubu Azimut u Šibeniku je besplatan", ističe Igor Bergam, predsjendik Udruge P.A.R.K koja organizira Kulturaljku.

 

Ogenj se veseli susretu s dalmatinskom publikom.

'Izrazito smo ponosni što, makar u našim srcima, možemo biti ambasadori sjevera i juga. Stalno se vraćamo na svirke u Dalmaciju, a i ovo ljeto će nam šibenski kraj biti glavna destinacija, i kako onda da ne zavolimo Šibenik i drage ljude koji nas bez zadrške prihvaćaju i zovu stalno. Vjerujem da nas tu veže i isti temperament, brzog i okretnog Ognja, divljih i emotivnih Dalmatinaca. Takvoj kombinaciji nema nam ravnih. Ovdje jezičnih barijera nema, nosi nas isti cilj ljubavi i emocije, i naravno dobre glazbe i događaja koji nam prethode', kazali su dvostruki dobitnici Porina.

Dobitnici Porina za najbolji etno album i najboljeg novog izvođača, u Šibeniku će večeras predstaviti nagrađeni album 'Domaj'. 
'Zahvaljujemo organizatorima što su odabrali Ogenj kao najbolji izbor zagrijavanja za najbolju Kulturaljku do sada!!! Živeli!', poručili su folk punk rokeri.

 

Podsjećamo na dvije važne stvari. Ovogodišnja Kulturaljka otvorena je izložbom 'Samo urbano by Daboo' koju još stignete pogledati u Azimutu, a nakon warm upa uz Ogenj, očekuje vas vrhunac u šibenskom Importanneu gdje će koncert u sklopu europske turneje održati američka legenda, kultni bend Kultur Shock! Poseban gost koncerta je gospodar rime Balkana, Edo Maajka koji je svojedobno s njima snimio i EP. Koncert Kultur Shocka uz brojna glazbena iznenađenja, pvi ikad u Šibeniku i jedini u Dalmaciji, bit će održan 20. travnja.

Ulaznice po cijeni od 80 mogu se kupiti do 19. travnja i to: u Šibeniku u caffe baru Baldekin, Narodna Republika Bono i Azimut; u Zadru u baru & caffe baru Indie te u Splitu u Split Circus. Tu je i online kupnja na Entrio http://bit.ly/Kulturaljka , http://bit.ly/EntrioOutlets . Nakon toga, ulaznice po cijeni od 100 kuna, ono što ostane, moći će se kupiti na ulazu u Importanne.
 

Iz kategorije: Kultura