Datum objave: 18. Listopad 2019

Dalmare centrom ove vesele subote zavladat će mali znanstvenici

Diana Ferić
Diana Ferić

Druge vesele subote mali tim znanstvenika zavladat će shopping centrom i otkriti zanimljiva otkrića

Svi oni koji vole postavljati pitanja koja počinju s ”kako” i ”zašto” doći će na svoje ove subote jer ih na glavnom trgu Centra očekuju kreativno – istraživačke radionice, kojima se na zanimljiv način pokušava pokazati kako je znanost zanimljiva i bajkovita u isto vrijeme. Od 17 do 20 sati moći će uskočiti u znanstvene bijele kute i krenuti na put otkrivanja misterija nastanka svijeta.

 

Dalmare centrom, 19. listopada na jedan dan zavladat će Mali znanstvenici i on će poprimiti izgled znanstvenog labosa. Bit će to prilika da oni najmlađi nauče o fosilima, mineralima, da iste pokušaju izraditi od gline te sudjeluju u znanstvenim kvizovima. Oni najodvažniji mogu se okušati u turniru školskog memoara. Kao i na kraju svake vesele subote, očekuje nas ”party time” i to znanstveno – fantastična zabava uz super nagrade za sve male znanstvenike.

Idealna kombinacija učenja i zabave na jednom mjestu, očekuje vas u Dalmare centru do kojeg možete doći besplatnom autobusnom linijom koja polazi u 15:30 iz Knina, a vraća se iz Dalmare centra, ispred McDonald’s restorana, u 20:30 sati.

 

Iz kategorije: Sponozirani članci