Head 04
Datum objave: 26. Svibanj 2015

Večeras počinje "Šibenski dvokorak" basket turnir u spomen na Dražena

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Društvo sportske rekreacije “Sport za sve“ 08 Forca Šibenik u suradnji s C.B.“Kućarin“ organizira “Šibenski dvokorak“, sportsko rekreativno natjecanju basketu 3 na 3. Turnir se igra na košarkaškom igralištu kraj Draženovog spomenika na Baldekinu i biti će otvoren za sve zainteresirane sudionike. Službeni početak je večeras u 20 sati.

"Cilj manifestacije je vraćanje basketa pod šibenske obruče, razvijanje svijesti o važnosti bavljenja sportom, promoviranje ljepota našeg grada i šibenske košarke kao i spomen sjećanje na 50 Draženovih godina s nama." kažu nam iz Force Šibenik.

Svi zainteresirani rekreativci i profesionalci moći će odmjeriti snage u svojim kategorijama, pa će stoga natjecatelji biti podijeljeni u nekoliko grupa, i to djeca do 15g., ženske ekipe, rekreativci svih dobnih skupina i profesionalci. Večeras će biti završene prijave i izvući će se parovi. Natjecanja kreću u srijedu s dječjim natjecanjem, četvrtak natjecanje ženskih ekipa, a u petak muške rekreativne i „pro“ ekipe, najuspješnije ekipe na kraju natjecanja biti će i zasluženo nagrađene.

Svaka ekipa može sudjelovati u svom natjecanju u svojoj adekvatnoj kategoriji, s najmanje 3, a najviše 4 člana u ekipi. Sve informacije, pitanja i prijave vezane za “Šibenski dvokorak“ možete dobiti na mail adresi : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , na facebook stranici “Šibenski dvokorak“ te facebook stranici Društvo sportske rekreacije “Sport za sve“ 08 FORCA Šibenik, ili pozivom na mobitele organizatora - Josip Šarin 098 492 432, prijave - Mate Grozdanić 097 610 2257, Tomislav Travčić 098 135 4585. 


 

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3