Datum objave: 15. Ožujak 2021

SPORT / Šibenske košarkašice pobijedile jaku "Trešnjevku 2009", a nogometaši "Šibenika" izgubili od moćnog "Osijeka" 0:4

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Neobični su rezultati šibenskih sportaša u nacionalnim ligama. Ili oduševe ili podbace. Sredine kao da nema. Proteklog vikenda košarkašice "Šibenika", uvjerljivo su pobijedile jaku zagrebačku "Trešnjevku" sa uvjerljivih 67:56 i sada su sa sedam osvojenih bodova i jednom utakmicom manje na četvrtom mjestu. U pet odigranih kola imaju dvije pobjede i tri poraza uz dobre izglede da se zadrže na sredini tablice Premijer lige za prvaka.

 Sredine tablice drže se i nogometaši HNK "Šibenik" koji su na svom terenu poraženi od "Osijeka" s čak 0:4. Šibenski nogometaši u do sada 25 odigranih utakmica imali su sedam pobjeda, pet neriješenih rezultata i 13 poraza. Protiv moćnog "Osijeka" koji na čelu tablice dahće za vratom "Dinamu" gotovo da nisu imali šansi.

U sjeni neveselog poraza "Šibenika" na Baldekinu lijepo je pogledati izvrsne fotografije Ante Baranića, s košarkaške utakmice ŽKK "Šibenik" - ŽKK "Trešnjevka", uz žal što je zbog epidemioloških mjera ova izvrsnu utakmicu igrana pred praznim tribinima.

Foto: Ante Baranić

Iz kategorije: Sport