Datum objave: 31. Svibanj 2021

ITF W15 ŠIBENIK WORLD TENIS TOUR / Turnir u Šibeniku osvojila Francuskinja Leolia Jeanjean. u Finalu je pobijedila bosanskohercegovačku tenisačicu Nefisu Berberović

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Francuskinja Leolia Jeanjean pobjednica je ITF W15 ŠIBENIK OPEN WORLD TENIS TOUR. U finalnom meču profesionalnog turnira održanog na teniskim terenima TK "Šubićevac"  na kojem su sudjelovale 64 tenisačice iz 19 zemalja, pobijedila je bosanskohercegovačku tenisačicu Nefisu Berberović, 525. na WTA listi. Jeanjean, do pobjede u Šibeniku 718 igračica svijeta, odlazi iz Šibenika kao pobjednica jakog turnira i sa sobom odnosi vrijedne bodove, ali pravi je pobjednik ovog natjecanja Teniski klub "Šubićevac" koji je uspio organizirati vrhunsko sportsko nadmetanje u nemogućim uvjetima strogih epidemioloških mjera i borbe protiv zarazne bolesti koja je zaustavila čovječanstvo.

Foto: Ante Baranić 

Na ITF W15 ŠIBENIK WORLD TENIS TOUR sudjelovale su tenisačice Hrvatske, Italije, Švicarske, Poljske, Njemačke, Češke, Srbije, Litve, Francuske, Slovenije, Velike Britanije, Slovačke, Austrije, Kanade, Mađarske, Portugala, Rusije, Čilea i Gvatemale. Organizatori turnira bili su TK "Šubićevac" i Hrvatski teniski savez, a generalni pokrovitelj je Grad Šibenik.

Iz kategorije: Sport