Datum objave: 09. Rujan 2022

NOGOMET / „Šibenik” – „Hajduk” 1 : 1. Slabi i anemični „Hajduk” nezasluženo odnio bod sa Šubićevca.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

„Šibenik” je u posljednjim sekundama sudačke nadoknade postigao gol i zasluženo dobio sportsku satisfakciju u meču s favoriziranim, ali na gostovanju u Šibeniku blijedim i anemičnim „Hajdukom”. Splićani onim što su pokazali nisu zaslužili ponijeti kući bod sa Šubićevca, a hrabri „Šibenik” zaslužio je više do 1 : 1 iako kada se sve zbroji može biti zadovoljan neodlučnim ishodom protiv ipak jakog protivnika na svom terenu.
Gol za „Šibenik” nakon što je u pola četvornog metra okrenuo „Hajdukovu” obranu i sjajnim udarcem zatresao mrežu, postigao je Ivan Dolček – hajdukov igrač na posudbi u „Šibeniku” pa i u tome ima neke sportske pravde.
„Hajduk” je poveo u 49 minuti golom Jana Mlakara, nakon čega je, po svemu sudeći uvjeren da je već pobijedio pobjedu, igrao nepovezano, bez nekih ideja pa i neambiciozno što mu se na kraju i osvetilo.
„Šibenik” bodom osvojenim protiv „Hajduka” može biti zadovoljan, a „Hajduk” se sasvim sigurno kući nije vratio sretan jer je ostao bez dva boda te sve više zaostaje u za „Dinamom” u prvenstvenoj utrci koju je sam sebi nerealno nametnuo.

Iz kategorije: Sport