Datum objave: 07. Studeni 2022

ZLATNI DUPIN / Šibenski dupini, plivači PK „More” Mate Džepina, Petar Stegić i Mislav Badurina zlatni na „Zlatnom dupinu” u Splitu.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Plivački šibenskog plivačkog kluba „More“ postigli su izvrsne rezultate na tradicionalnom međunarodnom plivačkom mitingu „Zlatni dupin“ u Splitu. Za PK „More” u tri starosne kategorije plivalisu: Vice Klarić, Jure Barišić, Mihael Miletić, Uršula Dunkić, Nikolina Ninić, Laura Petričić, Mislav Badurina, Mate Džepina, Vice Cvitan, Petar Stegić, Borna Županović, Luna Kunčić i Luka Šupe.
Najuspješniji su bili naši predstavnici Mate Džepina koji je osvojio 3 zlatne medalje u disciplinama 25 m leptir i leđno te 100 m mješovito, Petar Stegić osvajač zlatne medalje na 25 m slobodno i brončane medalje na 100 m mješovito te uz to i 4. na 25 m leđno te Mislav Badurina koji je osvojio zlatno na 25 m te srebrne medalje na 25 m slobodno i 100 m mješovito. U B kategoriji najbliže medalji došao je Vice Klarić koji je izvrsnim nastupom u disciplini 50 m leđno zauzeo 4.mjesto.
U ukupnom poretku nakon zbrajanja bodova sva prva mjesta zauzeli su plivači PK „More”; 1. Mate Džepina, 2.Petar Stegić, 3. Mislav Badurina.

Iz kategorije: Sport