Datum objave: 13. Prosinac 2022

PLIVANJE / Plivački klub „Šibenik” postigao dobre rezultate na Kadetskom Grand Prixu u Sisku. Najuspješnija su bila braća Josip i Niko Silov.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Plivački klub „Šibenik” postigao je dobre rezultate na Kadetskom Grand Prixu koje je održano u Sisku, a najuspješnija su bila braća Josip i Niko Silov. Domaćin hrvatskog Kadetski Grand Prix bio je Plivački klub „Sisak Janaf”, a na njemu je nastupilo 270 plivačica i plivača iz 21 kluba. Plivački klub „Šibenik” nastupio je s 11 članova. U ženskoj konkurenciji natjecale su se Tea Tatar, Tonka Huljev, Petra Pešić i Iva Marija Ercegović, a u muškoj konkurenciji Josip i Niko Silov, Bartol Šišak, Marko Grubišić, Šimun Dučić, Leon Roško i Matko Bogdan.
Najuspješnija su bili braća Josip i Niko Silov. Josip je osvojio brončane medalje u disciplinama 400 m slobodno i 400 m mješovito, a Niko Silov je bio četvrti u disciplinama 100 m prsno i 400 m mješovito. gdje je zauzeo četvrta mjesta. Josip i Niko, kao i ostali plivački PK „Šibenik” na ovom su natjecanju su nastupili i oborili osobne rekorde u disciplinama u kojima nisu do sad plivali ili im one nisu glavne discipline.

Iz kategorije: Sport