Datum objave: 25. Travanj 2023

PLIVANJE / Šibenski plivač Mate Džepina osvojene zlatne na 25 m delfin, 50 m leđno i 50 m slobodno, 100 m mješovito i titulu najboljeg na mitingu „Korkyra 2023.”

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Osamnaest plivača i plivačica u kategorijama mlađih kadeta i početnika plivačkog kluba „More“ nastupilo je na plivački miting „Korkyra 2023.“ Najuspješniji je bio Mate Džepina koji osvojene zlatne medalje u disciplinama 25 m delfin, 50 m leđno i slobodno te 100m mješovito te je uz četiri zlata bio proglašen najuspješnijim plivačem mitinga u kategoriji početnika. Odličan je bio i Mislav Badurina je na 50 m prsno osvojio zlatnu medalju, a u disciplinama 50 m leđno i slobodno te 100 m mješovito srebrna odličja. Mislav je bio drugi u ukupnom poretku mitinga u kategorji početnika, a treći je u ukupnom poretku bio također plivač „Mora” Petar Stegić sa osvojene 4 brončane medalje u disciplinama 25 m delfin, 50 m leđno i slobodno te 100 m mješovito.
U kategoriji mlađih kadeta do brončane medalje doplivali su Laura Petričić na 100 m mješovito i Vice Klarić na 50 m leđno. U kategoriji početnika za medalje su se borili Mate Džepina, Mislav Badurina i Petar Stegić. Od pet pojedinačnih nastupa u sve 4 tehnike plivanja te u disciplini 100 m mješovito sva su trojica bili najbolji, a najbolji su bili i ukupnom poretku najmlađe D kategorije.

Iz kategorije: Sport