Datum objave: 03. Srpanj 2023

PLIVANJE / Plivači PK „More” odlični na Regionalnom prvenstvu Hrvatske. Adrian Lokas na 200 m prsno osvojio broncu u općoj, srebro u juniorskoj i zlato u mlađe juniorskoj kategoriji.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Plivači PK „More” postigli su odlične rezultate na Regionalnom prvenstvu Hrvatske u Splitu za dobne skupine od mlađih kadeta do seniora, a briljirao je Adrian Lokas koji je na 200 m prsno osvojio broncu u općoj, srebro u juniorskoj i zlato u mlađe juniorskoj kategoriji.
Plivački klub „More“ predstavljali su: Adrian Lokas, Tonko Karađole, Goran Stegić, Nando Radovčić, Laura Petričić i Jure Barišić. U individualnim utrkama najuspješniji su bili Goran Stegić i Adrian Lokas. Goran Stegić je u disciplini 200 m delfin osvojio brončanu medalju u kategoriji mlađih juniora. U disciplini 50 m leđno, Goran je osvojio brončanu medalju u kategoriji juniora i srebrnu u kategoriji mlađih juniora. U disciplini 100m leđno osvojio je čak tri srebrne medalje – u općoj, juniorskoj i mlađe juniorskoj kategoriji. Adrian Lokas je u disciplini 200 m prsno osvojio „komplet“ medalja – brončanu u općoj kategoriji, srebrnu u juniorskoj i zlatnu u mlađe juniorskoj kategoriji. Nando Radovčić osvojio je brončanu kadetsku medalju u disciplini 50 m leđno. U štafetnoj utrci 4x100 m slobodno, u sastavu: Goran Stegić, Tonko Karađole, Adrian Lokas i Nando Radovčić, plivači PK „More” su osvojili srebrnu medalju u mlađe juniorskoj kategoriji, a Nando Radovčić, Adrian Lokas, Goran Stegić i Tonko Karađole su u štafetnoj utrci 4x100 m osvojili brončane medalje u općoj i juniorskoj kategoriji te zlatnu medalju u kategoriji mlađih juniora.

Iz kategorije: Sport