Datum objave: 17. Srpanj 2023

PLIVANJE / Plivački klub „More” odličnim rezultatima u posljednjem kolu Splitske lige zaključio uspješnu natjecateljsku sezonu.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Plivački klub „More” odličnim je rezultatima u posljednjem kolu Splitske lige zaključio uspješnu natjecateljsku sezonu. U posljednjem kolu Splitske lige za mlađe kadete i početnike za PK „More” plivali su Mislav Badurina, Jure Barišić, Vice Cvitan, Mate Džepina, Vice Klarić, Luna Kunčić, Laura Petričić, Petar Stegić, Lovre Aužina, Niko Koloper, Sara Pešić, Luka Šupe i Nika Živković.
Najuspješniji su bili Mislav Badurina, Mate Džepina i Petar Stegić. Mislav Badurina osvojio je zlatnu medalju u disciplini 100m prsno i srebrnu medalju u disciplini 50 m leđno, Mate Džepina osvojio je zlatnu medalju u disciplini 50 m delfin i brončanu medalju u disciplini 50 m leđno, a Petar Stegić osvojio je zlatnu medalju u disciplini 200 m slobodno i brončanu medalju u disciplini 50m delfin.
Niko Koloper najmlađi plivač PK „More” osvojio je brončanu medalju, a Nika Živković srebrnu medalju u disciplini 200m slobodno. Luna Kunčić osvojila je brončanu medalju u disciplini 50 m delfin.

Iz kategorije: Sport