Datum objave: 05. Travanj 2016

EDUKATIVNI UTORAK: Veleučilište u Šibeniku u znaku Erasmus + programa

Šibenik News
Šibenik News

Veleučilište u Šibeniku u suradnji sa Šibensko-kninskom županijom i udrugom Mladi u EU organizira Dan studentske mobilnosti u utorak, 5. travnja 2016. s početkom u 13h u predavaonici B.


Studenti i svi zainteresirani će imati priliku upoznati se o mogućnostima koje pružaju CEEPUS i ERASMUS+ programi razmjene studenata, Eurodyssee program i ERASMUS+ program razmjene mladih te o mogućnostima volontiranja, lokalno i kroz EVS (European Voluntary Service).

 

Uz to, govorit će se o važnosti Europass-a te kako do njega doći, objasniti će se što je Eurodesk i kako se njime koristiti te kako dobiti Youthpass potvrdu.


Uz voditelje ovih programa na Veleučilištu, prisutni će biti i studenti koji su sudjelovali u razmjenama, a koji će prenijeti svoja iskustva (što uključuje i studente iz inozemstva koji su trenutno na razmjeni na Veleučilištu u Šibeniku).


- Osim mnoštva zanimljivih i korisnih informacija, prisutni će imati i priliku uspostaviti kontakt sa voditeljima programa te sa studentima i mladima koji su već sudjelovali u programima razmjene. Ovo je odlična prilika za informiranje o mogućnostima osobnog i profesionalnog usavršavanja, stoga pozivamo studente da se odazovu u što većem broju - poručuju iz šibenskog Veleučilišta.

Iz kategorije: Vijesti