Datum objave: 04. Veljača 2017

Predizborna kampanja ili samo lijepe uspomene: Vidović i Baranović podijelili sjećanje na zimu 2012.

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Franko Vidović i Petar Baranović, šibenski političari, oboje nekadašnji dogradonačelnici Šibenika, u vrijeme gradonačelnika Ante Županovića, zajednički su podijelili sjećanje na snježne dane u Krešimirovom gradu od prije pet godina. 

 

Snijeg je danima padao, a brojni mediji diljem Hrvatske pisali su u slavu tadašnje gradske vlasti koja se snašla uz pomoć gradskih i inih tvrtki te nije dopustila da Krešimirov grad i njegovi stanovnici ostanu zameteni u snijegu na koji nisu naviknuli. 

 

- Na današnji dan, točno prije 5 godina, snježna mećava zamela je moj grad. Hitno smo održali sjednicu gradskog Stožera zaštite i spašavanja te krenuli u akciju. Moram naglasiti kako su gradske službe, koje smo predvodili Petar Baranović i ja, spremno reagirale i obavile odličan posao. Ceste su cijelo vrijeme bile prohodne i što je najvažnije, pješaci su bili sigurni. Ponosno mogu reći da je Šibenik bio jedan od rijetkih gradova u Hrvatskoj koji je spremno odgovorio snježnoj oluji. Ne mogu, a da se ne zapitam, kako bi se snašao gradonačelnik da se to danas ponovilo!? - napisao je Franko Vidović na svom Facebook profilu. 

 

Upravo zbog zadnje rečenice mnogi su komentirali kako je predizborna kampanja već počela budući da su i SDP-ovac Vidović i Reformist Baranović najavili izlazak na lokalne izbore u svojstvu kandidata za mjesto gradonačelnika Šibenika. 

 

- Istina, svaki svoj tim i polovicu Grada. Granica na Poljani, pa ori od ranog jutra do kasne noći...i da se ponovi opet bi! Jer rezutat je bio sačuvano zdravlje našeg svita i korektno očišćen Grad...Nisu se ljudi lomili kao u Splitu i Zadru! I danas, još jednom posebna zahvala svim strojarima šibenskih građevinskih firmi i obrta, bila je čast i zadovoljstvo raditi s njima.... - pohvalio je suradnike Petar Baranović koji je tih dana zasukao rukave i izašao na ulice s lopatom u ruci zajedno s kolegom Vidovićem.

 

Komentatori na društvenim mrežama ujedno i birači pomno prate objave i ostavljaju svoje dojmove. Tko je bio glasniji i konkretniji u podršci svojih kandidata u ključnom trenutku znat će se u svibnju. 

Iz kategorije: Vijesti