Datum objave: 17. Veljača 2017

Zbog velikog interesa: Počele prijave izlagača na 9. sajam agroturizma u Skradinu

Šibenik News
Šibenik News

Deveti sajam agroturizma Šibensko – kninske županije održat će se 30. travnja i 1. svibnja u Skradinu, a u organizaciji Šibensko-kninske županije i Javne ustanove Razvojna agencija Šibensko-kninske županije.

 

Suorganizatori sajma su Grad Skradin, Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, Obrtnička komora Šibensko-kninske županije i Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Šibenik.

 

Sajam je izložbeno - prodajnog karaktera, održava se na ulazu u Nacionalni park Krka, a posjeti ga oko 20.000 posjetitelja. Na sajmu se predstavlja ukupno bogatstvo županije, od autohtonih i tradicijskih ruralnih proizvoda i usluga, etno i gastronomskih specijaliteta, kulturne baštine, folklora, starih zanata te turističke ponude na obiteljskim domaćinstvima ruralnih područja.

 

- Da je ovaj sajam pravi promotor agroturizma uvjeravaju nas podaci da smo od šezdeset izlagača na prvom sajmu došli na više od sto osamdeset izlagača iz Šibensko-kninske županije i ostalih hrvatskih županija – navode iz Ureda župana.

 

Sajam je međunarodnog karaktera, a svake godine jedna od hrvatskih županija je partner na sajmu. Izložbeni prostor za sve izlagače je bez plaćanja naknade.


Zbog velikog interesa, zainteresirane izlagače pozivamo već sada da se prijave. Prijavni obrazac nalazi se na službenoj internetskoj stanici Šibensko-kninske županaije www.skz.hr
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3