Datum objave: 18. Siječanj 2019

Dvojica pijanih maloljetnika vrijeđala trafikanticu i policiju,i završili u policijsku stanicu do otriježnjenja

Diana Ferić
Diana Ferić

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika, od kojih je jedan osumnjičen za prijetnju policijskom službeniku ove Policijske uprave, priopćila je PU šibensko - kninska.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su se osumnjičeni 16. siječnja oko 21.15 sati u Šibeniku, u Ulici kralja Zvonimira, u alkoholiziranom stanju, ponašali na naročito drzak i nepristojan način prema 58-godišnjoj zaposlenici kioska zagrebačke tvrtke. Ona je pozvala policiju, a osumnjičeni su omalovažavali i vrijeđali policijske službenike, pri čemu je jedan od osumnjičenih maloljetnika ozbiljno prijetio policijskom službeniku. Osumnjičeni maloljetnici su zadržani u posebnim prostorijama policije do otriježnjena.

Maloljetnik osumnjičen za prijetnju je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, dok je protiv obojice osumnjičenih podnijet Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Šibeniku, zbog prekršaja iz članka 6 i 17 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
 

Iz kategorije: Vijesti