Datum objave: 26. Srpanj 2019

Policija otkrila trojicu kradljivaca bicikla u Vodicama i Jezerima, dvojica su maloljetnici

Diana Ferić
Diana Ferić

Dvojicu maloljetnika i jednog 19 - godišnjaka koji su krali bicikle otkrila je policija i nad njima provela kriminalističko istraživanje. Jedan maloljetnik je osumnjičeni za dvije krađe na štetu 44-godišnjakinje i 41-godišnjaka, 19-godišnjak je osumnjičen za krađu na štetu 48-godišnjaka, dok je drugi maloljetnik osumnjičen za krađu na štetu 49-godišnjaka.

 

"Prvoosumnjičeni maloljetnik i osumnjičeni 19-godišnjak su 19. srpnja u Vodicama zatečeni da upravljaju biciklima, koje su odbacili nakon što su uočili policijske službenike, dok je drugoosumnjičeni maloljetnik 17. srpnja u Vodicama također zatečen pri vožnji bicikla koji je odbacio nakon što je uočio policijske službenike", kaže Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko - kninske.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je prvoosumnjičeni maloljetnik tijekom srpnja u Jezerima 44-godišnjakinji i 41-godišnjaku iz dvorišta ukrao bicikle, a osumnjičeni 19-godišnjak je u tom mjestu ukrao bicikl 48-godišnjaku. Drugoosumnjičeni maloljetnik u noći 15./16. srpnja u Vodicama je ukrao bicikl 49-godišnjaku.

Tijekom kriminalističkog istraživanja svi ukradeni bicikli su nađeni kod osumnjičenih, oduzeti su im i bit će vraćeni vlasnicima.

 

Protiv osumnjičenih će Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, biti podnijete kaznene prijave.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3