Datum objave: 17. Listopad 2019

Sani Design iznenadila na ZFD -u bezvremenskim komadima u pomalo pomaknutoj verziji

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska modna dizajnerica Đina Grbin nastupila je sa svojim brendom Sani design i novom kolekcijom na drugom danu Zagreb Fashion Destinationa koji je okupio velik broj ljubitelja mode svih generacije, a zagrebačka Tvornica kulture ponovno je bila prepuna svih onih koji su poželjeli vidjeti što su novi i kreativno pripremili talentirani dizajneri. Večer je otvorila Lokomotiva by Lana Puljić, a nakon nje nizali su se modeli Martine Herak, Ivane Cvrlje, Laardesigna, Jet Laga, Identity by Igor Djuga, Mjera te Sani Design, prenosimo s tportala. Njihov je trud zasluženo bio popraćen pljeskom i ovacijama. Uložen trud uvijek se isplati i bude nagrađen, a to je nešto što je ZFD definitivno pokazao u ova dva sjajna dana i 16 revija.


Lana Gojak Bajt, Ana Begić Tahiri, Iva Mihalić, Dalibor Petko, Nenad Korkut, Boris Banović, Minea, Barbara Nola, Arija Rizvić, Kristina Krepela, Tihana Harapin Zalepugin, Ogi Antunac, Daria Lorenci Flatz te brojni drugi prisustvovali drugoj večeri ZFD-a

 

Lokomotiva by Lana Puljić imala je čast da otvori drugu večer ove manifestacije i još jednom pokaže svu raskoš svoje nove kolekcije. Martina Herak, prikazala je svoje hrabre asimetrične krojeve u najboljem mogućem izdanju, dok je romantična elegancija koju je na pistu donijela Ivana Cvrlje, teško mogla proći nezapaženo. Mardesign je svojom zanimljivom i pomalo moderno-poslovnom kolekcijom odnijela gromoglasan pljesak. Urbanu ekstravaganciju, na pistu je donio Jet Lag i svojim smjelim kreacijama, privukao pozornost svih prisutnih. Nepogrešivi Identity by Igor Djuga i ove je sezone dokazao kako izgleda lijepa i zgodna žena te svojom kolekcijom prikazao trend koji oduševljava. Dašak zime je na pistu Zagreb Fashion Destinationa donijela Mjera, dok je Sani Design iznenadila bezvremenskim komadima u pomalo pomaknutoj verziji.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3