Datum objave: 29. Prosinac 2019

PREDNOVOGODIŠNJI PARTY U DALMARE CENTRU / Djeca se rasplesala s Djedom Mrazom, odrasli osvajali nagrade

Diana Ferić
Diana Ferić

Iduća godina će biti onakva kako ispratite staru. A veliki i mali koji su bili na novogodišnjem partyu u Dalmareu provest će je ludo i nezaboravno. Jer zadnja subota u godini bila je u znaku glazbe, plesa, kreativnih radionica i velike nagradne igre

Zabavi nema granica kada su u igri najmlađi. A uz njih su se i odrasli barem na trenutak vratili u najluđe dane. Upravo tako je bilo protekle subote u Dalmare centru koji je za mališane organizirao nezaboravni ispraćaj 2019. Godine! Mališane su najviše razveselila izrađivanja  novogodišnjih tuljaca, rasplesani kviz i Balonijada, dok su odrasli  bili u isčekivanju velikog izvlačenja nagradne igre! Najsretnija je bila ORHIDEJA KUTIĆ koja je osvojila automobil KIA RIO u sklopu velike nagradne igre koja je trajala od 21.listopada do. 27. prosinca.

‘Dragi prijatelji Dalmare centra, želimo vam u novoj godini punu vreću smijeha, zagrljaja, sreće i zajedništva. Prema starom običaju, na Staru godinu ogrnite se radošću i dragim ljudima, i provedite tako cijelu novu godinu. A prema običajima Dalmare centra, tome dodajte još paket zabave i omiljenih stvari i prvo poglavlje novogodišnje priče je potpuno’ – poručuju iz Dalmare centra. (adv)

Iz kategorije: Vijesti