Datum objave: 05. Svibanj 2020

BRINU O NAŠIM ZDRAVSTVENIM RADNICIMA / Vinoplod - Vinarija donirala šibenskoj bolnici 850 litara dezinfekcijskih sredstava

Diana Ferić
Diana Ferić

„Vinoplod – Vinarija“ d.d. Šibenik donirala je 850 litara dezinfekcijskih sredstava Općoj bolnici Šibensko-kninske županije kako bi pomogla u zaštiti liječnika, medicinskih sestara i tehničara te svih ostalih zaposlenika kao i pacijenata koji borave u bolničkim prostorima.

„Zdravstveno osoblje koje liječi oboljele od bolesti COVID-19, te i u ovim otežanim uvjetima pruža i svu drugu medicinsku skrb našim sugrađanima, zaslužuje posebnu zahvalu svih nas. Dok spašavaju živote te brinu o zdravlju drugih i sami su izloženi visokom riziku. Našom donacijom koju smo realizirali u suradnji s „Meteor Grupom – Labud“ želimo pomoći našim zdravstvenim djelatnicima da, koliko god je to moguće, budu zaštićeni na svojim radnim mjestima“, kaže je Krešimir Lokas, predsjednik Uprave Vinoplod – Vinarije.

Osim donacije bolnici Vinoplod svoju solidarnost i društvenu odgovornost u ovim kriznim uvjetima iskazuje i kroz pomoć Crvenom križu, kao i pojačanom  brigom o sigurnosti i zdravlju vlastitih zaposlenika.

Iz kategorije: Vijesti