Datum objave: 28. Rujan 2020

SDP / Ivana Vučenović i Karlo Klarin ušli u Glavni odbor SDP -a, najveći broj članova ŽO bi Grbina za predsjednika

Diana Ferić
Diana Ferić

Ivanu Vučenović i Karla Klarina izabrali su članovi Županijske organizacije SDP -a Šibensko - kninske županije za svoje predstavnike u Glavnom odboru te stranke. Ivana Vučenović potpredsjednica je Gradske organizacije SDP Šibenik i predsjednica Foruma žena SDP-a Šibenik. Karlo Klarin potpredsjednik je Županijske organizacije SDP Šibensko-kninske i predsjednik organizacije u Tisnom.

Među kandidatima za predsjednika Peđa Grbin osvojio je 67%, Ranko Ostojić 21%, Mirela Ahmetović 9%, Željko Kolar 2%, dok Marino Percan nije dobio nijedan glas.

Iduću subotu održat će se drugi krug izbora za predsjednika SDP Hrvatske u koji ulaze Peđa Grbin sa 40,67% i Željko Kolar sa 26,29%.

Značajniji broj glasova za Predsjedništvo SDP Hrvatske u Šibensko-kninskoj županiji dobili su Ranko Ostojić, Sabina Glasovac, Biljana Borzan, Siniša Hajdaš Dončić, Ivan Račan, Mihael Zmajlović i Predrag Fred Matić.

Izabrani su i potpredsjednici i potpredsjednice SDP Hrvatske, a to su Biljana Borzan, Sabina Glasovac, Ranko Ostojić i Siniša Hajdaš Dončić, priopćili su iz SDP -a.

Iz kategorije: Vijesti