Datum objave: 12. Studeni 2020

SAMO JEDNIM KLIKOM ULAZITE U ZANIMLJIVE PRIČE / Objavljen je novi broj internetskog časopisa "Volim Šibenik", evo što sve donosi

Diana Ferić
Diana Ferić

Stigao je novi broj internetskog časopisa "Volim Šibenik". Na gotovo stotinu stranica obilje je zanimljivih priča, vijesti iz povijesti, gušta i spize iz gastronomske povijesti Šibenika i podsjećanja na baštinu ljepote Šibenčanki.

U novom broju dostupnom na online kiosku issuu.com, časopis "Volim Šibenik" donosi intervju s prof. dr. sc. Antom Pulićem, vodećim hrvatskim i jednim od najistaknutijih europskih stručnjaka za intelektualni kapital te životnu priču jednog od najpopularnijih i najpoznatijih Šibenčana - Antom Baranićem, legendarnim fotoreporterom o kojem mnogi, pa čak i njegovi bliski prijatelji, misle da sve znaju, a čini se da znaju malo ili ništa jer je njegova zanimljiva životna priča s puno fotografija zauzela čak 40 stranica časopisa.

Posebnu pozornost u novom broju (dvobroju!) časopisa "Volim Šibenik" privlače crna kronika i istinita priča iz intimne povijsti Šibenika i šibenskog kraja. U rubrici Crna kronika "Volim Šibenik" donosi najljepši, lirski i gotovo romantični tekst koji je ikada napisan u crnoj kronici. Riječ je o opisu napada pjesnički nadarenog konobara i njegovom neuspjelom pokušaju silovanja mlade lijepe konobarice u legendarnoj oštariji kraljice marende Marije Vatavuk u šibenskoj Masnoj ulici. Još je zanimljivija pa i šokantnija priča iz intimne povijesti Šibenika o nevjerojatnom ljubavnom trokutu između zeta i njegove punice koja je ljubovala s ocem pokojnog muža svoje kćeri koji je okončan podmuklim ubojstvom iz zasjede.

 

Ima u časopisu još puno lijepih i zanimljivh priča,a samo trebate kliknuti na:Volim Šibenik

Iz kategorije: Vijesti