Datum objave: 20. Studeni 2020

STIPENDIRANJE STUDENATA / Posebno povjerenstvo odbralo 47 kandidata koje će Grad Šibenik stipendirate ove nastavne godine, pogledajte listu

Diana Ferić
Diana Ferić

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Šibenika utvrdilo je Privremenu listu kandidata za dodjelu stipendija Grada Šibenika. Raspodijelit će se ukupno 47stipendija u tri kategorije, kako je bilo i propisano Natječajem.

„U kategoriji stipendija za studente prve godine preddiplomskih studija dodijeljeno je 17stipendija, uključujući kriterij uspjeha u prethodnom obrazovanju te kriterij socijalnog statusa. Prema istim kriterijima - uspjeha u prethodnom obrazovanju te socijalnog

statusa, pravo na stipendiju ostvarilo je i 12 studenata prve godine diplomskih studija. U kategoriji studenata viših godina studija Grad Šibenik dodijelio je 18 stipendija“, rekao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

Visina stipendije iznosi 700,00 kn mjesečno, a bit će isplaćivane za razdoblje od 1.listopada 2020. do 30. rujna 2021. godine.

Dio prijava nije udovoljavao uvjetima Natječaja pa ih Povjerenstvo nije razmatralo. Na Privremenu listu kandidati mogu podnijeti prigovor Povjerenstvu za dodjelu studentskih stipendija u roku od 8 dana od objave ovog akta na oglasnoj ploči Grada Šibenika i službenoj internetskoj stranici Grada Šibenika.

Privremenu listu kandidata možete pronaći OVDJE.

Iz kategorije: Vijesti