Head 08
Datum objave: 05. Ožujak 2021

JOŠKO ŠUPE, KANDIDAT SDPA ZA ŽUPANA : Imam i znanja i volje i spremnosti mijenjati Županiju, želim županiju rada i reda

Diana Ferić
Diana Ferić

Županijski odbor SDP Šibensko-kninske županije danas je (četvrtak, 04.03.2021.) donio odluku o isticanju predsjednika županijske organizacije, Joška Šupe, za kandidata za župana.

Zahvaljujući na povjerenju članicama i članovima Županijskog odbora Joško Šupe je istaknuo:

„Imam i znanja i volje i spremnosti mijenjati Županiju. Želim županiju rada i reda, županiju koja će biti servis građanima 24 sata, transparentnu i potpuno otvorenu prema svim građanima.

Zalagat ću se za jednakomjeran razvoj obale i zaleđa na način da se međusobno upotpunjuju i obogaćuju. Osigurat ću siguran prijevoz za svakog učenika do škole kao i prijevoz starijih da mogu bez problema otići do doktora ili ljekarne. Nakon 25 godina od početka izgradnje brze ceste Šibenik – Drniš – Knin, odgovorno tvrdim da ćemo u sljedećem razdoblju stvarno i započeti te pojedine dionice brze ceste i realizirati na zadovoljstvo svih građana. Uređenje riva, eko smart otoci, razvoj održivog turizma uz obalu i u našem zaleđu, digitalizacija (brz i siguran internet u svim dijelovima županije), realni poticaji za poljoprivredu neki su od prioriteta u mom programu. Ne sumnjam da ću s vama i građanima Županije to i ostvariti. Vrijeme je da napokon krenemo, da idemo naprid“, zaključio je Joško Šupe

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3