Head 05
Datum objave: 28. Travanj 2021

KANDIDATURE ZA ŽUPANA / Nezavisni Marko Jelić s Petrinom i ostalim partnerima prikupio najviše potpisa građana za svoju kandidaturu i pretekao župana Pauka

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Dr. sc. Marko Jelić, nezavisni kandidat za župana Šibensko - kninske županije u suradnji sa svojim izbornim partnerima Stipom Petrinom i njegovom Nezavisnom listom te nezavisnom načelnicima općina u Županiji prikupio je 6200 potpisa potpore za svoju kandidaturu, 1200više od župana Gorana Pauka iz HDZ -a koji juriša na treći mandat. Danas su predali prikupljenen potpise i kandidacijsku listu. Kandidatkinja za Jelićevu zamjenicu je Iris Ukić Kotarac. Nositelj liste za Županijsku skupštinu je Stipe Pet

Na Jelićevoj listi za Županijsku skupštinu su mladi, visokoobrazovani ljudi, stručnjaci u raznim područjima, među njima i doktori znanosti, magistri, sportaši i eko aktivisti.

- Zahvaljujemo svim građanima na iskazanoj podršci. Imamo jasno zacrtane smjernice i smatramo da ovu županiju možemo učiniti boljim mjestom za život svih. Naša lista je mahom mlađa od 35 godina, to su ostvareni ljudi, imamo 3 doktora znanosti, magistre znanosti, ekološke aktivisti, sportaše, kulturne djelatnike, poduzetnike, zdravstvene djelatnike. No ono što je najvažnije to su sve pravi i časni ljudi. U našim sredinama dokazali smo da se može više i da rad utemeljen na poštenju i znanju donosi konkretne rezultate. Upravo to, uz transparentno upravljanje, želimo postići i na županijskoj razini! - poručio je Jelić.

Kandidatkinja za Jelićevu zamjenicu je Iris Ukić Kotarac, a njegovu kandidaturu za župana podržavaju uspješni načelnici općina diljem županije iza kojih stoje ostvareni rezultati u lokalnim sredinama, načelnik Pirovca Ivan Gulam, načelnik Tribunja Marko Grubelić, načelnik općine Murter- Kornati Toni Turčinov, načelnik Primoštena Stipe Petrina i načelnica Kijeva Lidija Slavić, a podršku su mu izrazili i predstavnici nezavisnih lista iz Drniša, Vodica, Unešića.

Nezavisna Lista dr.sc. Marko Jelić

 1. Marko Jelić
 2. Ivan Gulam
 3. Marko Grubelić
 4. Toni Turčinov
 5. Lidija Slavić
 6. Nikša Kulušić
 7. Goran Šimić
 8. Jelena Kaić
 9. Ilijana Bilješko Štrus
 10. Marjan Blažević
 11. Katarina Golomeić
 12. Tomislav Pešić
 13. Petar Ježina
 14. Ante Perkov
 15. Ante Čubrić
 16. Marko Sinobad
 17. Marko Vujasinović
 18. Anđelka Tomić
 19. Kristina Dobra
 20. Matija Brkić
 21. Slavko Krvavica
 22. Ante Baus
 23. Josipa Jerkov
 24. Dorjana Juraga
 25. Zvonko Brečić
 26. Martina Krpetić
 27. Sanda Novković
 28. Tea Livaić
 29. Ivana Dresher
 30. Spomenka Martić
 31. Antonela Garofulić
 32. Davor Ilić
 33. Tomica Perkov
 34. Luka Čubrić
 35. Jure Mudronja
 36. Dragan Miličević
 37. Katarina Ježina

rina. Njega je poduprlo oko 4 700 građana.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3