Head 03
Datum objave: 30. Travanj 2021

TONČI RESTOVIĆ U AKCIJI / Nije ni danas uspio popiti kavu s Burićem i više je na nju i ne poziva, a novinarima je pričao o staroj temi - smradu u Podsolarskom

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Tonči Restović, SDP -ov kandidat za gradonačelnika Pibenika upozprio je danas, na presskonferenciji u Mandalini na nesnosan smrad koji godinama  osjećaju stanovnici Mandaline, Podsolarskog, Zablaća i Brodarice, a širi se iz postojenja sustava za pročišćavanje i odvodnju otpadnih voda koji je izgrađen na lokaciji bivše vojarne Bribirskih knezova

"Kad se o tome pita odgovorne oni nemaju niti ideje zašto to smrdi i kako bi to riješili niti znaju kakav je to smrad jer je samo sjede u svoja četiri zida", kazao je.

Potpredsjednik SDP-a Ivan Rajić osvrnuo se na drugi važan problem Mandaline, a to jenesiguran  prolazak pješaka od Bioca do šibenske Policijske uprave.

-"Od prioriteta u programu našeg kandidata za gradonačelnika Tončija Restovića jest sigurnost građana Šibenika, posebno pješaka. Tom problemu posvetit ćemo posebnu pozornost u sljedećem mandatu kad 16. svibnja osvojimo vlast u Šibeniku. Aktualna HDZ-ova vlast je na odlasku, ali su isto mogli u protekle dvije godine izgraditi ovih stotinjak metara nogostupa. Pokazuju da za to nisu imali niti sluha niti odgovornosti i da time sigurnost pješaka, djece i sportaša, koji ovdje prolaze do sportskog centra, osiguraju i podignu na najveću moguću razinu",  pojasnio je Rajić te dodao da su imali prilikom izgradnje Vrnaže, koja je vrijedna oko 50 milijuna kuna, izdvojiti dio novca kojim bi uredili nogostup na ovom mjestu.

Restović se, pak, na samom kraju obratio aktualnom gradonačelniku Željku Buriću da za njega više kave nema.

"Znate, svakoga petka gradonačelnika pozivam na kavu i opet nije došao. Jasno mu sad želim reći: ''No, coffee for you gradonačelniče!''. Deset dana kasnite za svim što ja radim u ovoj kampanji. Odem u Jadrtovac i ukazujem na aktualne probleme, evo i vas za nekoliko dana. Odem u Boraju, evo i vas te isto tako u Rakovo selo, pa evo i vas. Sad me malo strah da kad dođem doma da vas i tamo ne zateknem. Vjerujem da ćete na ovu kavu na koju sam vas dobronamjerno pozivao doći za jedno 10-ak dana, a ja vam na toj kavi neću biti osim ako me ne pozovete", poručio je Restović gradonačelniku Burića, kako piše ŠibenikIN.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3