Datum objave: 11. Prosinac 2021

AKCIJE DOBROTE / Članice LUCA Šibenik prodajom svojih kolača prikupile 4 500 kuna za malu Kiaru, a imaju i akciju za potrebite

Diana Ferić
Diana Ferić

Jednako kao i namjera da se humanitarno djeluje bitan je i trud koji sam u to uložiš, a  članice Lions kluba Luce Šibenik su u tome, gotovo pa nenadmašne. Danas su u Dalmare centru organizirale humanitarnu  prodaju blagdanskih kolača za liječenje u SAD -u  male Kiare Goršić, ali Važno je napomenuti da su sve kolače one same napravile što je zaista iziskivalo truda. Nagradili su ih naši sugrađani koji su razgrabili 50 paketa kolača, a za Kiaru su skupile 4 500 kuna. 

No to nije kraj njihovim predblagdanskim akcijama. Imaju akciju „Košarice dobrote” koju provode u suradnji s trgovačkim lancima Konzum i Tommy. 
 
„Plemenitost Božica, vrijeme je darivanja, ove godine dragocjenije nego ikada, posebno onima kojima su podrška, nada i ljubav prijatelja potrebni. Članice Lions klub Luca su pokrenule akciju “Košarica dobrote” u suradnji s trgovačkim lancima Konzum i Tommy. U njihovim prodavaonicama u Dalmareu i Meterizama odnosno na Vidicima su košare u koje građani mogu donirati hranu i druge kućne potrepštine, a koje će članice uručiti socijalno potrebitim obiteljima. Centar za socijalnu skrb Šibensko – kninske županije  prihvatio našu akciju u kontaktirao obitelji kojima ćemo u susret Božiću  odnijeti prigodne pakete”, kažu šibenske LUCE. 
Iz kategorije: Vijesti