Datum objave: 30. Travanj 2022

STARO NORMALNO / Sutra besplatni fažol na Jadriji u organizaciji Grada i na Skradinskom buku u organizaciji Županije

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Grad Šibenik i Turistička zajednica grada Šibenika, u suradnji s Gradskom četvrti Jadrija organiziraju u nedjelju, 1. svibnja,  tradicionalni izlet i druženje građana u povodu Međunarodnog praznika rada na gradskom kupalištu Jadrija.

Program počinje u 14 sati  tradicionalnom podjelom porcija fažola, a posjetitelje potom očekuje i zabavni program uz grupu Fenix.

Za sve posjetitelje osiguran je besplatan prijevoz iz Šibenika u 13 sati, a povratak sa Jadrije predviđen je u 19 sati. Autobus šibenskog „Autotransporta“ kreće sa Vidika i staje na svim usputnim gradskim stanicama (tako je i pri povratku).

Besplatni gtrah dijelit će se i na Skradinskom buku, a ulaz u NP Krka bit će besplatan. Povodom Međunarodnog praznika rada i blagdana sv. Josipa radnika, u nedjelju, 1. svibnja 2022. godine, u 12 sati u Nacionalnom parku Krka, župan Šibensko-kninske županije dr. sc. Marko Jelić sa suradnicima će posjetiteljima dijeliti besplatne porcije graha.

- Svim žiteljima naše županije župan i njegovi zamjenici ovim putem upućuju čestitke te ih pozivaju na tradicionalno prvosvibanjsko druženje uz zajednički objed na livadi ispod Skradinskog buka - poručuju iz Šibensko-kninske županije.

 

Iz kategorije: Vijesti