Datum objave: 01. Svibanj 2022

ZAMJENICA ŽUPANA IRIS UKIĆ KOTARAC PORUČILA :Praznik rada slavit ću s vama ako vam svojim trudom i zalaganjem uspijem poboljšati kvalitetu života.

Diana Ferić
Diana Ferić

Razmimoilaženja u županijskoj vlasti bila su vidljiva i danas, na proslavi Međunarodnog praznika rada na Slapovima Krke u organizaciji Šibensko - kninske županije. Besplatne porcije fažola nije dijelila zamjenica župana  Iris Ukić Kotarac. Dapače, od toga se ogradila na svom Facebook profilu napisavši:

"Praznik rada u državi u kojoj su neradnici i uvlakači nagrađeni a pošteni ljudi siromašni, utučeni i bez perspektive ne može biti praznik kojeg slavim.Vlast drži kazan a poniženi umirovljenici i građani, koji u ovakvoj državi imaju sve manje prava, guraju se da dobiju besplatnu porciju graha koju su već platili životom...Praznik rada slavit ću skupa s vama ako vam svojim trudom i zalaganjem uspijem poboljšati kvalitetu života. 
Do tada suzdržat ću se od "dijeljenja" graha i karanfila koje ste ionako vi platili (i pretplatili)..."
Poznato jer da su aktualni župan Marko Jelić i njegova lista  već mjesecima u oštrom sukobu s  NL Stipe Petrine koja tvrdi da je župan Jelić iznevjerio sve koalicijske dogovore i da solira u obnašanju vlasti tako da ne unosi nikakve obećane promjene. 
Iz kategorije: Vijesti