Datum objave: 09. Siječanj 2023

Pijanim vozačima i vozačima bez vozačke dozvole šibenska policija oduzela vozila i naplatila masne novčane kazne, a neki su završili i u zatvoru.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenska policija ima pune ruke posla s pijanim i neodgovornim vozačima pa čak i takvima koji bez vozačke dozvole voze neregistrirana vozila, ali se uspješno nosi s njima. U Bilicama policijski službenici su zaustavili motocikl Gilera šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnjak prije stjecanja prava na upravljanje, a njegov motocikl k tomu nije bio bio neregistriran i neosiguran. Vozač je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku gdje kažnjen s 15 dana zatvora uvjetno i 817 eura novčane kazne, a motocikl mu je oduzet:
Jučer su na Brodarici policijski službenici zaustavili osobni automobil BMW splitskih registarskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnjak za vrijeme dok mu je na snazi Rješenje o nemogućnosti podnošenja zahtjeva za izdavanje vozačke dozvole. Osobni automobil mu je privremeno oduzet , a on je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku koji ga je kaznio s 14 dana zatvora.
Istog dana policijski službenici su u Šibeniku zaustavili moped Baotian šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 37-godišnjak kojem su istekli valjanost vozačke dozvole i valjanost tehničkog pregleda, a uz to je imao 1,81 g/kg alkohola u organizmu. Uz Optužni prijedlog će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku.

Iz kategorije: Vijesti