Datum objave: 14. Veljača 2023

PLIVAČKI KLUB MORE / Na Otvorenoj splitskj lige pali osobni rekordi, a Nela Klarić ušla u povijest kluba kao najmlađa natjecateljica koja je osvojila zlatnu medalju.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Plivačice i plivači šibenskog PK „More“, Vice Klarić, Vice Cvitan, Mihael Miletić, Mislav Badurina, Mate Džepina, Petar Stegić, Jure Barišić, Uršula i Jakov Izrael Dunkić, Nikolina Ninić, Luna Kunčić, Boris i Bruno Garma, Pave Rončević, Šimun Puzić, Bartol Jugov, Marko Perišić, Ivan Plavčić, Niko Brkić, Niko Koloper, Lucas Lemac, Toma Batinica, Lovre Aužina, Sara Pešić i Nela Klarić posljednjem kolu polusezone Otvorene splitske lige za mlađe kadete i početnike. Medalje su osvojili i osobne rekorde srušili Mate Džepina, Petar Stegić i Mislav Badurina. Mate je osvojio dvije zlatne medalje u disciplinama 25 m delfin i 50 m slobodno. U istim disciplinama Petar je osvojio srebrne medalje, dok je Mislav osvojio zlatnu medalju u disciplini 25 m prsno i brončanu medalju u disciplini 50 m slobodno.

U disciplini 25 m noge slobodno sa daskom, zlatnu medalju osvojila je Nela Klarić te je ušla u povijst kluba kao najmlađa osvajačica zlatne medalje. U istoj disciplini Bruno Garma je osvojio srebrnu medalju.

 

Iz kategorije: Vijesti