Datum objave: 03. Ožujak 2023

PERFOMANCE TONĆA RESTOVIĆA / Predao Službi protokola ovomjesečne zadatke za gradonačelnika Burića

Diana Ferić
Diana Ferić

Tonći Restović, predsjednik GO SDP -a Šibenik i gradski vijećnik predao je danas Službi protokola papir s dva zadatka za ovaj mjesec koje bi morao obaviti gradonačelnik Željko Burić.Prvi mu je zadatak da sanira, kako je kazao, famoznu katransku jamu na području TEF-a, jer u deset godina nije napravio po tom pitanju ništa. Drugi zadatak, odnosno molba SDP-a prema gradonačelniku Buriću je sanacija konstantnog smrada na području Podsolarskog, Mandaline, Brodarice i Zablaća.

Zbog kritika gradonačelnika Šibenika Željka Burića na rad oporbe u Gradskom vijeću, kojoj zamjera i to što ne daju konstruktivne prijedloge, šibenski SDP je odlučio svaki mjesec u gradsku upravu protokolirati zadatke koje bi gradonačelnik trebao odraditi taj mjesec, a koji će biti na dobrobit građana Šibenika, kazao je an konferenciji za novinare koju je održao ispred zgrade gradske uprave..

Konstruktivni prijedlozi su uvijek rezervirani za njegovog koalicijskog partnera, a sam gradonačelnik je u zadnje dvije godine ubacio u ler”, kazao je.

Dao je gtradonačelniku još jedan zadatak.

Sutra ćemo biti svjedoci na ovom ovdje trgu ispred Gradske uprave, praktički u samom gradonačelnikovom dvorištu, ponovnog okupljanja u narodu poznatih kao "klečavaca", koji nas sa svojom prilično agresivnom agendom žele vratiti nekih dvjesto ili tristo godina unazad. Ja ga još jednom pozivam da sljedeće prve subote u mjesecu zabrani to okupljanje ispred njegovih vrata”, ddodao je Restović.

Presicu je SA strane slušala Mladena Baran Jakelić, pročelnica Ureda gradonačelnika. Pozvala je Restovića na neformalni sastanak kod gradonačelnika Burića. Željka Burića. On je to prihvatio, a pridružio im se I dogradonačelnik Danijel Mileta. 

Iz kategorije: Vijesti