Datum objave: 25. Kolovoz 2023

VIKEND ISPRED AZIMUTA / Šibenske šape slave 5 godina izložbom pasa mješanaca, u petak Graffiti Jam Session „RivArt".

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenske šape organiziraju u subotu 27. kolovoza izložbu pasa mješanaca na livadi ispred kluba Azinuta, a dan ranije na istom mjestu Udruga mladih „Mladi u EU", u suradnji s klubom Azimut i lokalnim umjetnicima, organizira Graffiti Jam Session „RivArt". Umjetnici će na postavljenim panoima izraditi umjetničko djelo na temu mladih, a što je ujedno dio kampanje #paintEU. „Ovaj događaj je dio osobnog projekta dugoročnog volontera Europskih snaga solidarnosti Udruge mladih „Mladi u EU"“, poručili su.

Prvi Jam Session okupit će neke od najtalentiranijih umjetnika ulične umjetnosti iz regije, donoseći eksploziju kreativnosti na šibensku rivu. „Očekujte fascinantne vizuale koje će oživjeti na jedinstven način. Umjetnici na događaju dolaze iz obalne Hrvatske i to LIVER (ŠI), SPRERK (ŠI), OBLEKA (ZD), MRAWA (ST), META (RI), FIKZ (RI).

PETI ROĐENDAN I IZLOŽBA PASA

Udruga Šibenske šape koja skrbi o napuštenim životinjama na području Krešimirovog grada ponovno je izabrala livadu ispred Azimuta za mjesto proslave svog rođendana. Ovog puta riječ je o petom rođendanu udruge koja Šibenik čiji ugodnijim mjestom za suživot napuštenih životinja i svojih sugrađana.

Tako u subotu, 26. kolovoza, pripremaju pravi višesatni rođendanski parti koji počinje već u 16 sati prijavom ljubimaca na Izložbu pasa mješanaca. Da bi se mogli prijaviti, potrebno je ponijeti putovnicu psa. Izložba počinje u 17 sati. Organizatori su pripremili bogat program pa je u 20 sati i izvlačenje tombole s bogatim nagradama, a točku na 'i' rođendanskom partyju stavit će DJ resident Stipe Jazzy Širinić od 22 sata.

Očekujte zabavnu izložbu pasa mješanaca, atraktivni photobooth, a osim našeg rođendana, slavimo i Međunarodni dan pasa“; poručili su organizatori. I više nego dovoljno razloga za subotu drugi dio dana, odnosno noć provesti na livadi ispred Azimuta.

 

Iz kategorije: Vijesti